Reacties van klanten


Op deze pagina treft u enige reacties van onze klanten over onze producten.

4 juli 2019

Lieve Mevrouw twee weken geleden zijn we bij U geweest en hebben we kersen enzo gekocht. Alles is zo heerljk, dat wou ik U even vertellen, ik hoop zo gauw mogelijk nog een keer te komen.

Hartelijke groeten van Tiny vd Heide in Leeuwarden.

30 juli 2018

Goedemiddag.

Ik heb zojuist naast kersen en pruimen ook frambozen bij jullie gekocht. Ik heb nog nooit zulke belachelijk lekkere frambozen gegeten. Heerlijk.

Dank en groet. Tineke uit Dokkum

10 september 2015

Dag Marja,

De jam ontvangen en geproefd, heerlijk! Hartelijk dank voor de uitstekende service.

Met vriendelijke groet,

Alie Bakker

16 augustus 2014

We ontvingen de navolgende recensie: http://eten-en-drinken.infonu.nl/diversen/115912-zelf-aardbeien-en-bessen-plukken-in-friesland-noflike-dag.html naar Lauwershof gaan.

6 augustus 2014

U hebt me weer aan de appels gekregen. Ik houd niet van appels en heb ze sinds mijn jeugd niet meer gegeten. Maar dit is een lekkere stevige appel (Collina).
Anoniem op de Natuurmarkt Buitenpost

28 juli 2014

Hallo Ik ben een nieuwe klant maar ik blijf wel. Wat zijn de kersen lekker en de besjes ook. Dit fruit is echt genieten en een ritje om ze te kopen helemaal waard.
Maja Geluk

25 juli 2014

Al enkele weken nu koop ik bij Bioweb jullie overheerlijke kersen! Vlezig, zoet, echt lekker.
Anke van Muiswinkel

14 oktober 2013

Wat zijn die rode bessen lekker! Hoe kunt u die nog hebben zo laat in het jaar, ik kocht ze op de (bio) markt en vond ze ook op Bioweb. Geweldige kwaliteit.
Zwanny Wouda

13 oktober 2013

Via Bioweb-Fryslan geniet ik van de Valor-pruimen. Het fruit dat van uw bedrijf komt vind ik het lekkerste fruit dat ik hier van Nederlandse bodem kan kopen. Het smaakt zoals in mijn jeugd. Goed geteeld, doorgerijpt dus aromatisch en de suikers goed tot ontwikkeling gekomen en op het juiste moment geplukt. Uw investering in serieuze plukkers is de moeite waard! Met dank van een klant die eindelijk weer van smakelijke kersen en pruimen heeft kunnen genieten dit jaar! Groet van Marina Borman.